« Problemet med brukervennlighetstester er at en overvurderer metodens egenskaper | Main | <>2008 »

Comments

Martin Bekkelund

Det er hevet over enhver tvil at man må se hvert nettsted som en frittstående implementering. Det er ikke mulig å kategorisk hevde at Flash bra eller dårlig, verken fra et teknisk eller brukervennlighetsståsted. Flash i seg selv er selvfølgelig ikke nok til å skape et godt resultat, på samme måte som godt skrevne nettsteder heller ikke er det.

Dersom synlighet i søkemotorer er kritisk, vil Flash være et svært dårlig valg, uansett hvor bra løsningen er. Det bør være unødvendig å utdype hvorfor. Samtidig er jeg også åpen for bruk av Flash, men akkurat som for tradisjonelle nettsteder har også Flash mange føringer og fallgruver som må vurderes individuelt i hvert enkelt tilfelle.

Helge Tennø

Hei Martin
Delta gjerne i debatten inne på endreblogg.no hvor jeg og Jonas Feiring har pløyd gjennom en del av diskusjonen allerede.

Når det gjelder "unødvendigheten av å utdype" hvorfor flash er et dårlig valg fra et søkemotorstandpunkt er vel det et godt gammelt retorisk triks tenker jeg. Regner med at du ønsker å forkorte en godt tråkket vei som mange har vært gjennom før deg. Mitt poeng er at der er for mange antagelser og spøkelser i skapet når det gjelder holdningen til anvendelse av flashteknologien, hvor de fleste ikke holder mål eller er mindre viktige når en ser på løsnigners formål som helhet.

The comments to this entry are closed.

Blog powered by Typepad
Member since 11/2005

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

180360720.no

AltNyttErFarlig